pátek 13. května 2016

Vzlétáme v pátek třináctého

Tak jsem si dnes už po x-té přečetla, že stojí za to psát blog, "každý jsme jedinečný a máme v sobě myšlenky, příběhy a zkušenosti, které stojí za sdílení". Tak je to tady, i já začínám.
I když, řekněme si otevřeně, že bych byla extrovert, to tedy ne. Ale i tak mám touho vyjádřit se, něco dalšího tvořit a bavit se. :-)

Nu což. Být máma je přece sranda a je to nejkrásnější a zároveň nejbláznivější, co nás ženy může v životě potkat. No ne? :-)
A proč tedy nezaložit blog o slastech a strastech mého maminkování v pátek třináctého, že?



Tak na začátek pár řádků o tom, jak se s naší Eliškou máme:
- Eliška chodí už několik měsíců. A běhá. A je trochu jako hračky na kolečkách, co jim natáhnete klíčkem motůrek a pustíte. K neutahání.
- Eliška miluje vodu. Chodíme pravidelně na plavání, sama zvládne skočit do vody z okraje bazénu. To je přece super, ne? Pokud si ovšem zrovna na prolejzačce nemyslí, že je u bazénu a dělá žbluňk. Někde jsme totiž zapomněli pud sebezáchovy.
- Eliška je velmi živé a aktivní dítko. Takže by se pud sebezáchovy docela hodil.
- Eliška mluví. Už pár měsíců řekne ledacos, co slyší. Poslední vtipná chvilka byla v obchodě u kasy, kdy mi v nosítku na břiše řekla, že prdí.
- Eliška ráda maluje. A tak nám zdobí obydlí její malůvky. Na papírech, v rámečcích a samozřejmě že i ty na zdech. Co naplat, až se budem stěhovat, necháme vymalovat.

Takže vzlétáme, začínáme a přeji si pohodový slunečný let.
Lucka a Eliška


4 komentáře:

  1. ahoj luci, super budu číst - já blog mám založenej od narození malého - protože nejsem schopná vést si papírovej diář :) ale taky skoro nic nemám veřejné, tak snad se někdy odhodlám a taky něco zveřejním :) jen tak dál pěkně se to čte... bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Baru. Tak nějak to ze mě vždycky vypadne v pěti minutách, ani nevím jak. :-)
      Tak až se odhodláš, dej vědět. :-)
      Lucka

      Vymazat
  2. Je super, že ses odhodlala :-) My jsme začali hned s narozením malého. Jen v tom pokračuj :-)

    www.potrefena-mama.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, pokračovat samozřejmě hodlám i dál. Mě na to z počátku nějak nezbývala energie. :-)

      Vymazat